tisdag 10 februari 2009

Tisdag.

Idag är det tre veckor sen jag träffade Andreas för första gången. Känns helkonstigt, det kan inte stämma. Blir man så här kär så här fort? Det känns lite för bra. Det kanske bara är rätt..?

Jobbat med Isa idag. Underbara flikka! Vi har pratat om vår gemensamma passion för Yelle bl.a. Jag funderar starkt på att lära mig franska enbart för att lära mig hela Pop-up. Men först finska i höst.

Nu ska jag ta körkort. Måste ha det nu, det går inte. Jag vägrar flytta till Hässelby utan det. Men nu ska jag iofs komma så långt också. Fast allt är ju lovande än så länge...

Ledig imorn. Då ska det tränas, lämnas in mobil (IGEN) och åkas till Hässelby. Innan 11.45. Då är det "Hem till gården". Fast nu lackar mamma över att jag ska sova borta så vi får se hur det blir med det... faaaaan vad dom orkar tjaaata. Okej, det är jobbigt med djuren, men vad ska jag göra då?
Och nu tycker hon att jag ska laga mat åt henne och pappa den 25:e för att dom har 25-årig bröllopsdag. Fast jag och A. firar en månad då. Okej, det är kanske inte så mkt mot 25 års äktenskap. Men det kan dom fan glömma. Jag bjukkar på restaurang. Eller ja, känner jag dom rätt så typ Club Passione. Jag ska hänga med A. PUNKT.

[ jag vill se dig i en pornografisk film ]

Inga kommentarer: