fredag 22 april 2011

Det blir sällan som man tänkt sig.

Jag åkte hem i onsdags med ambitionen att totalstäda i lägenheten ons-fre. Tji fick jag. I onsdags var jag där i drygt två timmar och rensade ur garderoben. En dryg timme spenderades i telefon med fina kusin, men det var inga problem att rensa samtidigt.
På skärtorsdagen vaknade jag tidigt, gick ut med lillebror och hund. Fikade hos mommo, åkte sen till Tumba för att möta mamma och efter det skulle jag till lägenheten. Väl i Tumba så inser jag att jag kommer ALDRIG ta mig upp för backen från bussen och sedan upp för trapporna till lägenheten. Inte en suck. Jag tog mig knappt till bussen. Så det blev en vilodag, vilket iofs inte gjorde så mkt, det var ju så fint väder! Päronen och jag satte oss på altanen och hade det trevligt i stället.
Idag då. Nu skulle jag fan köra järnet. Nja. Vi åkte ner till Lodins på fika och blev sittandes ute i solen i dryga timmen och mös i stället. Sen var jag så mosig att jag kunde somnat i bilen på väg till tåget ( ca tre min bilfärd...). Jag inte helt återställd heller om jag ska vara helt ärlig och helgen bjuder på en hel rad aktiviteter...

Imorgon fyller söta kusindottern Becka år. 18 år för att vara exakt. Helt galet. Jag kommer ihåg när hon var liten. Hon såg ut som en kopia av mig. Det var rätt mysigt att ha en "minime", haha!
Efter kalaset åker vi hem och tar det lugnt, hoppas jag. Efter att ha varit hemifrån i tre dagar så vill jag bara vara hemma med kärleken och katterna och koppla av. Jag har saknat alla tre så mkt.

På söndag kväll är det spelning och på måndag fyller mor år. Blir nog kvar efter det och städar lägenhet på tisdag, kanske onsdag också... vi får se hur jag orkar. Det är grymt frustrerande att inte kunna planera saker, ibland känner jag mig hur pigg som helst, ofta tar jag slut löjligt fort. Fogjävlar.

Just nu sitter jag och jäser efter en kycklingsallad. Ja, jäser. På sallad. Det där med att äta för två när man är gravid är inget för mig, jag får ju inte plats med så mkt mat när jag har en bebis i hela magen. Jag skulle gissa på att jag äter lika mkt som vanligt, men mindre och oftare.

Nu ska jag se om tv4play funkar. Missade "Hem till gården" igår och på kvällen verkade play ligga nere.

[ a class of our own my love ]

Inga kommentarer: