måndag 16 juni 2008

"Markus...

... jag är din tjej!" Kan inte sluta lyssna på "Markusevangeliet". Så jävla bra. Bästa på länge.

Annars så saknar jag Darko lite granna. Men Han är hemma på söndag! Då ska jag hålla om Honom aldrig släppa Honom igen. Eller iaf inte på nån minut. Han blir hungrig och måste gå på toa och sånt ibland.

Lagerbäck: mittmitt? Inte rättvist.
"Okej Kim. Du får 6 minuter. Skapa sensation!"
Efter matchen: "Inge mål? Nä du, bänken för dig. Du fick din chans. Du fick ju faktiskt SEX minuter!" (Har inte exakta minutantalet, men typ...)
Europa måste tycka att Lagerbäck är dum i huvet. Kim är ordinarie i Lyon (som f.ö. LEDER franska ligan), men lanslaget, icke. Vi kör på Svensson och Andersson. Svensson var ju riktigt bra nån gång i tiden (eller var han verkligen det?) och spelar ju faktiskt i ELVSBORG, som är TVÅA i Allsvenskan (hör ni ironin?)! Anderssons storebror var ju KUNG på plan när han spelade så då MÅSTE ju lillebror också vara det.
I stället för att ha en blivande fransk mästare på plan så tar man alltså två 30-åriga mellanmjölk-allsvenskan-spelare. OFATTBART. Sebastian Larsson är man också lite förundrad över. Han har haft en bra säson i Birmingham. Visst, dom ligger typ sist, men ENGLAND mot allsvenskan. Vem vinner?

Kattungarna har öppnat ögonen! Ser fortf inte riktigt vad det är för kön på dom (tror att det är 1 tjej och 3 killar), så dom heter fortf Ett, Två, Tre och Fyra.

[ hårt, skoningslöst och tungt ]

Inga kommentarer: